coronavirus-covid-19-un-passager-porte-un-masque-tandis-qu-il-marche-dans-l-aeroport-international-de-hong-kong-le-7-fevrier-2020
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Aquest divendres, el Hang Seng de Hong Kong ha tornat a les caigudes després de rebotar ahir un 3%. La volatilitat en els valors xinesos ha estat la tònica del tancament de mes i l'índex de referència de la ciutat autònoma ha cedit un 2%, afectat per les tecnològiques.

Alibaba s'ha desplomat un 5,5%, Tencent ha baixat un 4% i Meituan s'ha enfonsat més d'un 8%. L'índex Hang Seng Tech ha perdut en general més d'un 4%. El iuan, però, s'ha recuperat amb força, després d'haver-se vist presa de les vendes a principis de la setmana. El iuan s'ha situat en 6,4599 divendres, després d'haver-se afeblit a principis de setmana fins als 6,52.

El Nikkei 225 japonès també ha acabat en negatiu i ha caigut un 1,54%, mentre que el Topix ha perdut més d'un 1%.

La producció industrial nipona es va disparar un 6,2% al juny, percentatge que suposa un fort augment respecte a la caiguda de '6,5% registrada al maig. Les vendes al detall de juny van augmentar un 0,1% respecte a l'any anterior, menys que les previsions d'un augment del 0,2%.

El Kospi sud-coreà ha baixat al voltant d'un 1%.

L'S&P/ASX 200 d'Austràlia s'ha mostrat pla. Els mercats seguiran de prop la situació de Covid a Sidney, que va registrar un augment diari rècord de casos de Covid dijous, malgrat un tancament prolongat. Reuters va informar que les autoritats havien sol·licitat l'ajuda dels militars per aplicar el bloqueig.

Noticias relacionadas

contador