China, Shanghai, Asia

Calma a Àsia, en una jornada de transició, amb els inversors a l'espera de la temporada de resultats que ja ha arrencat aquesta setmana. Amb tot, les borses del continent han tingut signe mixt, marcades per les actes de la passada reunió del Banc de la Reserva d'Austràlia van demostrar la voluntat del banc central d'avançar en la política monetària si fos necessari.

A la Xina, s'ha conegut també que la despesa fiscal de la primera meitat de l'any s'ha elevat al 10,7%, en un esforç del Govern de Pequín de donar suport a l'economia. Els parquets continentals han acabeu en vermell, amb el compost de Xangai deixant-se un 0,16% i el de Shenzhen, cedint un 0,28%. L'índex Hang Seng d'Hong Kong va avançar al voltant d'un 0,1%.

El Nikkei 225 del Japó, que va tornar a cotitzar després de la jornada festiva del dilluns, va caure un 0,69%. El Kospi de Corea del Sud va acabar la jornada amb una alça del 0,45%. Els parquets del Sud-est asiàtic han presentat signe mixt, amb alces moderades a Taiwan i Singapur i caigudes a Indonèsia, mentre que els índexs del Pacífic han deixat retallades marginals.

Noticias relacionadas

contador