cbasia9 short1
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Els parquets asiàtics han tancat amb signe mixt aquest dimecres tot i el ral·li de Wall Street durant la sessió de dimarts. I tot després de les noves incerteses llançades pel Brexit sobre la Unió Europea.

Concretament, el Nikkei 225 japonès ha tancat un 0,5% per sota, mentre que el Topix ha cedit un 0,3%. A Corea del Sud, el Kospi ha avançat un 0,4% al tancament del mercat.

A la Xina Continental, l'índex Hang Seng de Hong Kong ha tancat un 0,1% per sota tot i començar la sessió en verd.

Per la seva banda, els compostos de Xangai i Shenzhen han tancat pràcticament plans. Per la seva banda, a Austràlia l’ASX 200 ha avançat un 0,3% després del toc de la campana.

"El cas més probable és que la Xina estableixi un nou rang de creixement l'any que ve, potser d'entre el 6% i el 6,5%, cosa que donarà al seu govern més flexibilitat", ha asseverat Hao Zhou, economista en cap de Commerzbank, a la 'CNBC'.

Finalment, al mercat de divises, el ien japonès, considerat un actiu refugi segur, s'ha arribat a intercanviar als 108,47 respecte al dòlar nord-americà, mentre que el dòlar australià ho ha fet als 0,7202 dòlars nord-americans.

Noticias relacionadas

contador