sbasia4 short1
40.168,07
  • -594,66
  • -1,46%

Àsia tanca amb signe mixt aquest dimarts a l'espera que tingui lloc una segona reunió entre Donald Trump i Kim Jong-un. Segons va anunciar la Casa Blanca aquest dilluns, els Estats Units estava coordinant amb Corea del Nord una segona trobada entre els dos màxims dirigents.

L'índex Nikkei 225 ha estès els seus guanys del dilluns tancant amb una pujada de l’1,16%. Per la seva banda, el Kospi sud-coreà ha tancat a la baixa deixant-se un 0,14%.

Els dos màxims dirigents esperen reunir-se pròximament

A les borses del Pacífic, l’ASX 200 australià ha tancat amb una pujada del 0,62% impulsat pels seus bancs. Per la seva banda, a la Xina continental, l'índex Hang Seng ha tancat pla, mentre que els compostos de Xangai i Shenzhen ho han fet amb guanys del 0,3% i el 0,6%, respectivament.

A més, aquest dimarts tindrà lloc una reunió entre el president rus, Vladímir Putin i el seu homòleg xinès, Xi Jinping. Serà al mercat del Fòrum Econòmic de l'Est, compost per empreses russes i xineses que estarien considerant 73 projectes conjunts que suposarien una inversió acumulada de 100.000 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador