china
40.168,07
  • -594,66
  • -1,46%

Les borses asiàtiques tanquen en vermell després que l'IPC xinès registrés màxims de fa quinze mesos. I tot, després que Wall Street tanqués la sessió de dimarts posant fi a la seva particular ratxa de guanys.

A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen han tancat amb caigudes de mig punt. A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha caigut un 1,59% mentre les protestes als seus carrers contra la llei d'extradició xinesa continuen.

Al Japó, el Nikkei 225 ha tancat pla la sessió davant les caigudes del 2% registrades per Softbank.

Per la seva banda, el Topix ha cedit també una mica de terreny. Finalment, a Corea del Sud, el Kospi ha caigut un 0,1% i, a Austràlia, l'ASX 200 ha avançat un 0,1% al tancament de la sessió.

Al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat als 108,45 respecte al dòlar nord-americà. Per la seva banda, el dòlar australià ho ha fet als 0,6947 dòlars nord-americans.

Finalment, la guerra comercial segueix copant bona part de l'atenció dels inversors. Trump ha tornat a defensar els seus aranzels a la Xina tot i que ha reconegut el "gran desavantatge" de la divisa nord-americana respecte a la resta de monedes, especialment l'euro.

Noticias relacionadas

contador