china recesion portada funds
37.068,35
  • 0,00
  • -2,66%

Les borses asiàtiques han tancat amb caigudes aquest divendres. I tot després de pair l'últim missatge de la Reserva Federal (Fed), que va ser encara més acomodatici de l'esperat pels inversors.

A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen han tancat amb caigudes del 0,7% i de l’1,2%, respectivament.

A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha cedit els seus guanys inicials de la sessió per acabar tancant amb una caiguda del 0,5% arrossegat pel colós tecnològic Tencent, que va guanyar un 32% menys durant l'últim trimestre del 2018. Al Japó, el Nikkei 225 i el Topix han cedit un 0,1% i un 1% al tancament.

A Corea del Sud, el Kospi ha tancat pràcticament pla. Finalment, a Austràlia l’ASX 200 ha arribat al final de la sessió amb un avanç del 0,4%.

"Els mercats segueixen digerint el missatge 'dovish' de la Fed i les seves conseqüències. Les tecnològiques estan liderant ara els guanys, mentre que l'altra cara de la moneda està sent el sector financer", apunta Rodrigo Catril, estrateg del banc central australià.

Finalment, al mercat de divises el ien japonès s'ha intercanviat als 110,78 respecte al dòlar nord-americà. Per la seva banda, el dòlar australià ho ha fet als 0,7107 dòlars nord-americans.

Noticias relacionadas

contador