ep vehiculo de tesla
Julian Stratenschulte/dpa

El Tesla sense conductor és més a prop que mai. Elon Musk ha assegurat que el fabricant de cotxes és "molt a prop" del nivell 5 d'autonomia, és a dir, el graó més alt d'aquesta mena de tecnologia que també intenten desenvolupar altres gegants com Google amb el seu Waymo.

  • 168,29$
  • -1,11%

"Confiem molt a aconseguir el nivell 5 d'autonomia molt aviat", ha promès Musk durant la ceremònia d'obertura d'una conferència anual sobre Intel·ligència Artificial que se celebra a Xangai. "Aquest mateix any", ha postil·lat.

Uber Technologies també ha invertit, així com Google, milers de milions en aquesta indústria incipient de vehicles sense conductor. Els experts del sector creuen que no sols és necessària la tecnologia, sinó també comptar amb la confiança del consumidor, cosa que sí que pot tenir guanyada Tesla des d'un principi.

L'ambició de Tesla i de Musk no té límits. Un altre dels avanços en els quals treballa la companyia basada en Freemont, Califòrnia, és un sistema de refrigerat que permeti als seus vehicles acollir ordinadors avançats, amb el salt tecnològic que això comportaria.

La presència de Musk a Xangai no és casualitat: segons les últimes dades, Tesla ha venut ja més de 15.000 Model 3 el mes passat fabricats a la seva gigafactoria xinesa.

Noticias relacionadas

contador