ep tesla cybertruck
TESLA
147,05$
  • -2,88$
  • -1,92%

Ja és tard per pujar al tren de Tesla. UBS n'eleva el preu objectiu des dels 160 dòlars als 410 dòlars per acció (amb el títol cotitzant als 583 dòlars), però reitera el consell de 'vendre'. "Els seus guanys estan començant, però les seves accions tenen ja un preu fora d'òrbita".

Els fonamentals són positius... "però tot té un preu". UBS reconeix que tot pinta molt bé en la companyia de Elon Musk, però avisa: "Qualsevol notícia negativa tindrà un impacte molt significatiu en el preu i el sentiment de l'inversor".

El client és el primer. I Tesla ho demostra. L'enquesta d'UBS a consumidors del cotxe elèctric no deixa cap dubte: un 85% recomanaria la marca a un amic i un 88% tornaria a comprar un automòbil als de Musk. Del total, un 98% assegura estar content amb l'experiència de conduir un dels seus models.

Tesla segueix a la seva. Els de Musk estan en pujada lliure i aquest dimecres van marcar nous màxims històrics que els van portar a superar Volkswagen i els 100.000 milions de dòlars de capitalització en borsa. Això li permet ser la segona automobilística més valuosa del món, només per darrere de Toyota.

Noticias relacionadas

contador