tesla-bat-le-consensus-au-3e-trimestre-le-titre-grimpe

Tesla segueix amb el seu bon moment. El fabricant de cotxes elèctrics estén el seu ral·li aquest dimarts (+14%) després de guanyar-se l'aprovació de Ron Baron. El popular guru de Wall Street és fundador de Baron Capital i assegura que "ara tot té sentit" en la companyia.

  • 173,99$
  • -2,01%

"No penso vendre una sola acció de Tesla", assegura Baron. "Les automobilístiques tradicionals tenen un desavantatge financer important", ha destacat.

Baron segueix en els seus elogis als de Elon Musk subratllant que "la demanda dels productes de Tesla és colpidora" i que "el seu negoci ha crescut quan les seves accions no l'estaven reflectint". De cara als pròxims anys, Baron augura que "el seu creixement no pararà".

La companyia de Musk va tancar la sessió del dilluns amb un avanç del 19,9%, la seva major pujada en els sis últims anys. Tesla va aconseguir així una capitalització borsària de 140.000 milions de dòlars. En el que va de 2020, el seu ral·li és ja de més del 90%.

"La nostra visió positiva suposa un creixement continu dels ingressos del model S i del model X, així com una forta demanda del nou model 3, que va representar més del 80% de la producció del quart trimestre de 2019", han explicat des d'Argus Research, segons recull CNBC. Aquesta casa d'anàlisi va elevar el preu objectiu de Tesla des dels 556 dòlars fins als 808 dòlars per acció.

"Malgrat els retards en la producció, l'escassetat de peces, els costos de mà d'obra i altres dificultats, esperem que Tesla es beneficiï de la seva posició dominant en la indústria de vehicles elèctrics i millori el rendiment en 2020 i més enllà", han afegit aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador