ep logo de tesla
Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa - Archivo

Tesla puja més d'un 1% aquest dimecres després de seduir l'enèsim analista. En aquest cas es tracta de Colin Rusch, d'Oppenheimer, que ha pujat el preu objectiu dels d'Elon Musk fins als 1.000 dòlars per acció.

  • 155,45$
  • -1,06%

Abans d'aquesta pujada, Oppenheimer tenia un preu objectiu de 486 dòlars per Tesla. Els 1.000 dòlars es desmarquen com el preu objectiu més alt dels 37 que recull FactSet. De fet, gairebé dobla la mitjana d'aquesta base de dades, que actualment es troba en un preu objectiu de 542,60 dòlars per a la fabricant de cotxes elèctrics.

Rusch justifica la pujada del preu objectiu de Tesla al seu informe afirmant que la fabricant es recolza en la múltiple expansió que estan gaudint els títols 'growth' com aquest. A més, reitera la seva recomanació de 'sobreponderar', que està mantenint des d'agost de l'any 2018.

En aquest sentit, cal recordar que Dan Ives, de Wedbush, que té actualment el segon major preu objectiu assignat a Tesla (950 dòlars per acció), segueix sent 'neutral' respecte als de Musk. De tornada a Rusch, un altre dels grans motius per bolcar-se en la fabricant ha estat la seva forma de simplificar la manufacturació dels seus cotxes, que "ha tingut un èxit significatiu i seguirà sent així, especialment amb els volums disparats".

Noticias relacionadas

contador