ep tesla model 3 20200720111907
TESLA - Archivo

Tesla continua corregint amb una altra caiguda del 10% aquest dimarts. Els d'Elon Musk han quedat tocats després de quedar-se a les portes de l'S&P 500, que l'ha ignorat i ha incorporat en lloc seu tres noves companyies: Etsy, Catalent, i Teradyne. "És un xoc", reconeix Dan Ives (Wedbush) en declaracions a MarketWatch.

  • 168,29$
  • -1,11%

La fabricant de cotxes elèctrics confiava a poder fer el salt a l'S&P des del Nasdaq, que avui també cotitza amb pèrdues del 2%, clarament llastrat per la desil·lusió de Tesla.

Els d'Elon Musk complien el principal requisit d'accés: estar recolzats per quatre trimestres de rendibilitat consecutius. El propi Ives donava per feta l'entrada de Tesla el mes de juliol passat, en conèixer-se que la companyia continuava guanyant diners.

"Ha estat un xoc, perquè els inversors ho havien donat per fet", apunta ara Ives. "Que Tesla no hagi entrat a l'S&P és una esgarrinxada però afectarà l'acció", postil·la. Ives aprofita per reiterar el seu consell de 'neutral' als de Musk, a la qual només recomanen 'comprar' un 22% dels analistes.

Noticias relacionadas

contador