ep modelorivian
RIVIAN

Rivian Automotive, la fabricant de cotxes elèctrics 'apadrinada' per Amazon i Ford, entre d'altres, debutarà finalment a Wall Street valorada en 66.500 milions de dòlars. Concretament, el grup saltarà a la borsa dels EUA amb un preu de 78 dòlars per acció.

El títol debutarà així al Nasdaq, selectiu reservat per a aquest tipus d'empreses tecnològiques, sota el codi RIVN.

Els 78 dòlars per acció superen les expectatives de Rivian que, la setmana passada, anticipava un rang de preus per a la seva OPV d'entre 72 i 74 dòlars, xifra, al mateix temps, superior a l'anteriorment projectada per la companyia, entre els 57 i els 62 dòlars per acció.

Amb aquesta valoració de 66.500 milions, Rivian iguala pràcticament el valor borsari d'històriques fabricants d'automòbils, com ara la Ford o General Motors. I tot abans que la fillola de Jeff Bezos hagi començat a generar beneficis.

De fet, Rivian ha reconegut que perdrà fins als 1.280 milions al tercer trimestre de l'any, i els seus ingressos es mouran a la forquilla que va dels zero al milió. Així, es desmarca com l'última gran fabricant de cotxes elèctrics que atrau el capital dels inversors sense ni tan sols posar a sobre de la taula un model de negoci sostenible.

Noticias relacionadas

contador