wall-street-cloture-en-baisse
38.250,21
  • -
  • -

Wall Street romandrà tancat aquest dijous i bona part de divendres per la festivitat del Dia d'Acció de Gràcies. Els futurs del Dow Jones i l'S&P 500 cotitzen pràcticament plans, i els de Nasdaq experimenten pujades del 0,3%.

Els analistes de Rabobank creuen que "no hi ha molt a agrair" realment després de les dades macro publicades aquest dimecres i de forma avançada a causa de la festivitat.

D'una banda, les peticions setmanals d'atur han escalat per primera vegada en dues setmanes consecutives des del passat mes de juliol. De l'altra, el PIB va sortir tan sols una dècima millor del que anticipava el consens d'economistes. La resta de xifres, com les de béns duradors o ingressos personals, tampoc van ajudar a millorar el panorama del país.

L'analista David Madden, de CMC Markets, creu que aquest dimecres es percebia "certa sensació de donar per tancada ja la setmana abans d'hora", tot i que algunes borses sí que obriran durant un temps limitat aquest divendres. "Qualsevol d'aquests mercats experimentarà probablement una baixa volatilitat", afegeix.

Noticias relacionadas

contador