wall-street-ouvre-en-hausse 20200821111638

Wall Street va de cap a la seva quarta setmana consecutiva en vermell. Durant les quatre sessions prèvies, el Dow ha acumulat unes caigudes del 3%, que són del 2,2% en el cas del S&P 500, i del 1,1% en el del Nasdaq. Si donem un cop d'ull a setembre, el Dow es deixa un 5,7%, el Nasdaq un 9,4% i el S&P un 7%.

  • 37.986,40
  • -

La correcció de les grans tecnològiques continua pesant, i molt, en les principals borses estatunidenques. El millor exemple és Apple, que va rebotar un 1% aquest dijous però continua caient un 19% des dels màxims registrats l'1 de setembre.

Els de Cupertino tornen a ser notícia per la batussa judicial amb Brussel·les, que ara recorre la sentència del TJUE. La Comissió Europea continua considerant que Apple es va beneficiar d'ajudes il·legals a Irlanda.

El nou paquet d'estímuls continua també acaparant l'atenció dels inversors. Segons informen mitjans com CNBC i Bloomberg, republicans i demòcrates enllesteixen els detalls d'una altra ronda de 2.400 bilions de dòlars en ajudes per a impulsar a l'economia dels EUA.

La xifra continua sent més del que els republicans accedeixen a gastar-se i, una vegada resolt l'estancament de les negociacions, s'especula que inclourà noves ajudes per als aturats i les aerolínies, un dels sectors més afectats per la pandèmia.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex estén les caigudes i engreixa el negatiu saldo setmanal. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat amb signe mixt.

Noticias relacionadas

contador