estatua nina wall street coronavirus
Benno Schwinghammer/dpa

Wall Street rebota una jornada més pendent de l''efecte vacuna' i les negociacions per tirar endavant una segona ronda d'estímuls als EUA.

  • 38.438,75
  • -

La nova proposta passa per dividir les ajudes en dos. D'una banda, 'regar' amb 748.000 milions de dòlars programes com el de prestacions a la desocupació, i de l'altra, llançar un 'salvavides' de 160.000 milions de dòlars per a governs locals i estatals.

En matèria sanitària, els EUA han vacunat els seus primers ciutadans aquest mateix dilluns, però les xifres segueixen espantant i els morts per la COVID-19 han superat els 300.000 al país. En política monetària, la Fed inicia aquest dimarts la seva reunió de dos dies, i dimecres s'espera que comparegui el seu president, Jerome Powell, per donar a conèixer les seves decisions.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'IBEX cotitza amb lleus caigudes llastat per Inditex i pendent del dividend de la banca. Finalment, a Àsia les borses han tancat amb caigudes després que els rebrots anul·lessin l''efecte vacuna' a la regió.

Noticias relacionadas

contador