wall-street-cloture-en-baisse

Wall Street inicia la setmana en verd, amb pujades de més del 1,4% als principals índexs de la borsa de Nova York, després de quatre setmanes consecutives de caigudes. La correcció típica després d'un llarg ral·li s'ha ajuntat amb setembre, un mes històricament molt fluix per a la renda variable. El problema és que a aquest còctel explosiu se li ha sumat la crisi del coronavirus, que continua assotant amb força els EUA a les portes de les eleccions presidencials.

  • 37.986,40
  • -

"Quan les borses arriben als extrems vists fa un mes, tendeixen a corregir amb força abans de deixar el pitjor enrere", asseveren els experts de Miller Tabak.

El segon gran paquet d'estímuls també continua centrant l'atenció dels inversors aquest dilluns. Nancy Pelosi, presidenta de la Cambra dels Representants, va afirmar aquest diumenge que encara es continua discutint una ronda d'estímuls de 2,4 bilions de dòlars. El Congrés la votarà, com a molt d'hora, la setmana que ve.

En matèria política, el president dels EUA, Donald Trump, és notícia després de ser acusat d'evasió fiscal durant els últims 15 anys pel New York Times. El president va pagar 750 dòlars en concepte d'impost de la renda de 2016, segons el rotatiu. Una notícia que el republicà no ha trigat a qualificar de 'fake news' i que s'ha conegut a penes unes hores abans del seu primer cara a cara amb el seu rival en les eleccions del 3 de novembre, el demòcrata Joe Biden, amb el qual tindrà el seu primer debat de campanya aquest dimarts.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex s'allunya del suport dels 6.400 punts mentre tota Europa rebota amb força. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat amb signe mixt després de la sanció de Washington al principal fabricant de xips xinès, SMIC.

Noticias relacionadas

contador