wall street termine en hausse 20210703145832

Wall Street torna a pujar i és probable que tanqui la setmana en positiu. Els resultats empresarials han tornat a marcar l'agenda de l'inversor, amb Twitter i Snap disparades després de ser les últimes a publicar els seus comptes (i en batre les expectatives amb elles).

  • 34.798,00
  • -

"Ja vam veure durant la pandèmia que les accions tecnològiques i els seus resultats ho van fer com ningú, així que crec que molts inversors hi tornaran ara que hem vist un ressorgir de la Covid", explica Yung-Yu Ma, estrateg en cap de BMO Wealth Management.

En matèria macro, aquest dijous es van publicar les peticions setmanals d'atur dels EUA, que van sorprendre negativament en créixer sensiblement més del que s'esperava pels expertos.El nombre de peticions ha crescut durant els últims set dies i va arribar a les 419.000 sol·licituds, enfront de les 350.000 estimades ia les 368.000 revisades de l'última dada.

El costat positiu, les sol·licituds contínues s'han reduït en 126.000, situant-se a les 3.240.000, nou mínim enmig de la crisi de la pandèmia pel coronavirus.

A nivell empresarial, els bons resultats de Twitter estan donant ales als seus competidors al parquet, que també es desmarquen amb pujades, com és el cas de Facebook i Alphabet (matriu de Google), amb alces del 2% i de l'1%, respectivament.

A més, totes dues es confessaran davant el mercat la setmana que ve junts amb Apple, Microsoft i Amazon, a més de Tesla, que ho farà dilluns.

Intel va ser una altra de les empreses que van retre comptes davant els inversors aquest dijous, amb uns beneficis que han repuntat un 12% en comparació amb el segon trimestre del 2020. També van actualitzar les seves previsions de cara a tot 2021, amb estimacions de creixement continuades fins i tot amb la volta a les oficines i als col·legis.

Malgrat tot, la fabricant de xips cau gairebé un 4% en borsa. "Els títols d'Intel s'estan desplaçant dins d'un erràtic i complex moviment durant els últims anys. Es diria que des de 2018 el tenim encaixat entre els 43 dòlars com a suport i els 69 dòlars com a zona de resistència", comenta José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

American Exrpress, que s'enfonsa un 4%, és un d'aquests valors lligats a la recuperació dels quals tant es parla durant les últimes setmanes. També va presentar resultats aquest dijous, amb uns beneficis i ingressos per sobre del que s'estimava, veient afavorit per l'alliberament de les reserves de crèdit i l'augment de la despesa en viatges i entreteniment.

En altres mercats, el petroli West Texas baixa un 0,25% fins als 71,74 dòlars, mentre l'euro s'aprecia un 0,06% i es canvia a 1,1777 dòlars, l'unça d'or cau un 0,35 %, fins als 1.799 dòlars, i la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys arriba fins a l'1,298%. Finalment, el bitcoin puja un 0,07%, fins als 32.362 dòlars.

Noticias relacionadas

contador