wall-street-ouvre-en-hausse 20200821111638

Els estímuls segueixen sense arribar. Wall Street cotitza pla en aquest inici de sessió entre el "bon progrés" de les negociacions entre demòcrates i republicans i la dura correcció de Netflix, que cau un 5% després de ser incapaç de convèncer amb els seus comptes trimestrals.

  • 38.239,66
  • -

La popular plataforma de streaming ha culpat la desacceleració del seu creixement als "resultats rècord del primer semestre".

Qui avisa no és traïdor, i Netflix ja va avisar anteriorment que això passaria. En tot cas, la companyia ha reconegut en un comunicat que si bé "l'estat de la pandèmia i el seu impacte continua fent que les projeccions siguin molt incertes", esperen tornar als nivells pre-Covid en algun moment, probablement a partir de 2021 i sempre depenent de la recuperació macroeconòmica.

L'altra cara de la moneda en el front empresarial és Snap, que s'ha disparat un 24% després de sorprendre amb els seus guanys del trimestre. Aquest dimecres serà el torn de Tesla, que es confessa després del tancament del mercat.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex i la resta d'Europa mantenen les seves fortes caigudes després de fer un gir sobtat. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat amb signe mixt i una certa indecisió.

Noticias relacionadas

contador