traders-dudan-cotizacion-wall-street
Reuters

La festa segueix a Wall Street. Els futurs dels índexs estatunidencs anticipen noves pujades per la vacuna contra el coronavirus. Científics britànics assenyalen avanços en les seves recerques i les universitats xineses afirmen haver trobat una cura. El balanç que deixa ja és de 490 morts i 25.000 infectats.

  • 40.003,59
  • -

Al Dow Jones, els valors més alcistes a la preapertura són Microsoft, Exxon Mobil i Intel Corp.

Dins del front empresarial, atenció a Tesla. Els d'Elon Musk corregeixen després d'arribar a disparar-se un 13% en la sessió del dimarts. Disney també es desmarca amb pujades després de superar les expectatives amb els seus resultats.

Qui cau és Ford, després de publicar pèrdues en 2019 i unes fluixes previsions per a 2020. Finalment, Nike cedeix després de tancar la meitat de les seves botigues a la Xina pel virus de Wuhan.

En matèria macro, aquest dimecres es coneixerà la balança comercial dels EUA i el PMI. Al seu torn, el president dels EUA es va dirigir aquest dimarts a la nació en el discurs sobre l'Estat de la Unió en el qual va dir que l'"economia està millor que mai".

A l'altre costat de l'Atlàntic el verd també s'ha instal·lat amb ganes. L'Ibex puja un 1% i encara els 9.700 punts gràcies als avanços en el relacionat amb el coronavirus. A Àsia, les pujades també han tornat al parquet i les bosses xineses han estès el seu rebot del dimarts liderant l'avanç.

Noticias relacionadas

contador