wall street ouvre en baisse 20210401192136

Wall Street cotitza amb pujades per segona sessió consecutiva. Les principals borses nord-americanes van rebotar aquest dijous després de tres jornades en vermell liderades per les tecnològiques, però van camí de tancar una setmana d'escassos avanços, amb el Dow Jones en vermell i el Nasdaq i l'S&P 500 amb moderades pujades.

  • 37.987,86
  • -

El bitcoin, que segueix sent un dels grans protagonistes, segueix estable als 40.000 dòlars després del seu 'dimecres negre', que es va saldar amb una caiguda del 30%.

Dins de l'àmbit empresarial, destaquem Ford, que puja després d'anunciar aquest dijous que ja té 20.000 reserves del seu nou model elèctric, el F-150. Home Depot també avança, al seu cas, després d'anunciar un nou programa per recomprar 20.000 milions en accions.

Els parquets dels EUA es van veure impulsats aquest dijous per unes peticions setmanals d'atur millors del que s'esperava, que van ajudar, a més, a eclipsar fins a cert punt la decebedora dada d'ocupació d'abril. En matèria macro, la Fed publicarà un informe que examinarà la possibilitat de llançar una divisa digital.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'IBEX 35 eleva les seves pujades aixecat pels bancs i enfila ja el camí cap als 9.200 punts. Finalment, a Àsia les borses han tancat amb signe mixt amb un ull a les noves caigudes de Tencent i un altre al Taiex de Taiwan.

Noticias relacionadas

contador