cbpowell trader

Wall Street anticipa una obertura plana i sense tendència després de la seva correcció des de màxims històrics. Els futurs nord-americans cauen lleugerament un 0,1% després de dues jornades baixistes consecutives. Els inversors han decidit recollir beneficis i realitzar part dels forts guanys acumulats pels índexs nord-americans fins a la data. Encara que de moment, tot encaixa dins dels paràmetres normals del comportament de les borses.

  • 38.435,89
  • -

L'excusa fonamental per a la correcció és l'augment de casos de Covid-19 a Àsia, sobretot a l'Índia i al Japó, cosa que amenaça la celebració dels Jocs Olímpics i és un recordatori que el turisme internacional de llarga distància trigarà més temps en recuperar-se.

"Les accions van baixar durant una sessió clàssica d'aversió al risc, sobretot en valors cíclics i de baixa capitalització. Els bancs i l'energia, juntament amb moltes de les accions associades al turisme, es van vendre sense cap factoral qual culpar. Després de quatre setmanes amb un bon comportament, ha arribat el moment d'una certa consolidació, com hem vist tantes vegades abans", afirmen els analistes de Danske Bank.

En l'escena corporativa, continua la temporada de resultats. Netflix, la plataforma en línia de cinema i sèries, es desploma un 8% després de publicar una pujada de subscriptors menor del que s'esperava pel primer trimestre.

Per la seva banda, Verizon ha estat la principal companyia que ha presentat les seves xifres durant la jornada. L'operadora de telecomunicacions ha superat lleugerament els pronòstics, tot i que ha perdut més subscriptors del previst.

A més, Apple és notícia perquè ha presentat un redisseny dels iMac, ha dotat els iPad Pros de xips més ràpids i ha llançat els AirTags (diminuts dispositius que es poden fixar a objectes com claus i carteres per localitzar-los quan es perden).

En altres mercats, el petroli West Texas cau un 1,2%, fins als 61,92 dòlars, mentre l'euro es deprecia un 0,27% i es canvia a 1,2000 dòlars. A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys puja fins a l'1,57% i l'unça d'or baixa un 0,02%, fins als 1.778 dòlars. Finalment, el bitcoin baixa un 2%, fins als 55.557 dòlars.

Noticias relacionadas

contador