ep logo dapple
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Apple ha anunciat aquest dimarts, durant la seva primera presentació de producte de 2021, una sèrie de nous ordinadors, un servei de podcasting de pagament i dispositius per trobar objectes perduts, cosa que suposa la contínua expansió de la seva abans senzilla línia de productes a cada vegada més racons de la vida dels clients.

  • 167,04$
  • -0,57%

Les noves AirTags de 30 dòlars, diminuts dispositius que es poden fixar a objectes com claus i carteres per localitzar-los quan es perden, van ser aplaudides pels analistes com un probable èxit de vendes que també mantindria els més de mil milions de clients de la companyia atrapats en els seus productes.

Una nova tauleta iPad Pro, amb el mateix processador dissenyat per Apple que impulsa els ordinadors Mac més recents de la companyia, té opcions de teclat i trackpad que ajuden a convertir-la en una alternativa completa als portàtils i ordinadors de sobretaula tradicionals.

A més, la renovació de la línia d'ordinadors de sobretaula Mac compta amb set opcions de color, rememorant els famosos Mac de color caramel que van ajudar a Steve Jobs a reviure l'empresa en els anys 90. Els nous iMac, el preu del qual comença a 1.299 dòlars, incorporen una càmera frontal i un micròfon de més qualitat, en resposta a les queixes dels consumidors durant la pandèmia que les càmeres dels ordinadors no havien seguit el ritme dels iPhones i iPads en una era de videotrucades generalitzades.

Els anuncis mostren com el fabricant de l'iPhone està accelerant l'expansió de la seva cartera de productes i treballant per mantenir els clients compromesos amb la seva família de dispositius, fins i tot quan s'intensifica l'escrutini governamental del poder i l'arribada de les grans empreses tecnològiques.

La majoria de les presentacions de productes s'havien anunciat abans de la presentació, que no va tenir grans sorpreses. Les accions d'Apple van baixar un 1,3%, una mica més que la caiguda de l'1% de l'índex Nasdaq.

Noticias relacionadas

contador