navidad portada papa noel bolsas
39.806,77
  • -
  • -

Wall Street continua de rècord. Els futurs dels índexs nord-americans anticipen noves pujades després de marcar màxims històrics dilluns. La sessió estarà marcada pel poc volum i es tancarà abans d'hora, a les 19:00 (hora peninsular).

Ull amb Boeing. La fabricant aeronàutica va liderar els guanys dilluns després de posar el seu futur en mans d'un expert en liderar companyies en crisi. David L. Calhoun va ser nomenat nou president i CEO de la companyia en substitució de Dennis A. Muilenburg.

D'altra banda, l'inversor mira ja amb esperança els primers compassos de gener. Serà llavors quan la Xina i els EUA segellaran l'anhelat acord de fase u.

En matèria macro, aquest dimarts es coneixerà l'índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia, entre d'altres dades rellevants.

ÀSIA TANCA MIXTA I EUROPA COTITZA PLANA

El Vell Continent cotitza pla i en mode vacances. En el cas del selectiu espanyol, l'IBEX cedeix un 0,2% aferrat als 9.600 punts.

A Àsia, però, ha primat el signe mixt. Austràlia i Japó han estat les úniques borses tancades a mitja sessió per la festivitat nadalenca.

Noticias relacionadas

contador