musk porro
144,68$
  • 2,63$
  • 1,85%

Elon Musk ho ha tornat a fer. L'excèntric multimilionari i fundador de companyies com Tesla ha fet broma amb aquesta després de sobrepassar la simbòlica xifra dels 420 dòlars a Wall Street. 420 és popularment conegut als EUA com un codi per referir-se a l'consum de el cànnabis.

"Whoa... the stock is so high lol", va publicar Musk al seu Twitter. La paraula 'high' pot referir-se a l'expressió col·loquial d'estar col·locat i, al mateix temps, al fet que alguna cosa, en aquest cas les accions de Tesla, ostenten un preu alt.

Musk està de bon humor i és totalment comprensible. Les accions de Tesla acumulen un ral·li del 74% durant els tres últims mesos. Els seus títols han marcat ja nous màxims històrics i tot després de convèncer el mercat amb els seus sorprenents resultats del tercer trimestre del l'any.

Alguna cosa ha canviat en Tesla. La companyia acaba d'obrir una gigafactoría a la Xina i té previst obrir-ne una altra a Alemanya. Els de Musk vénen, a més, de presentar al món el seu Cybertruck que en només unes setmanes presumeix de més de 250.000 reserves.

Tesla tornarà a retre comptes davant el mercat al gener, mes en què publicarà les seves xifres de lliuraments. Serà al febrer quan publiqui el seu balanç final.

Noticias relacionadas

contador