ep wall street senal
Bryan Smith/ZUMA Wire/dpa - Archivo

Wall Street es pren un respir després del seu rebot del dilluns. Les principals borses dels EUA tenen per davant la difícil tasca de fer oblidar les quatre setmanes consecutives en vermell que arrosseguent. De fet, la sessió d'aquest dimarts ha començat amb caigudes que ronden el 0,10%.

  • 38.239,98
  • -

En matèria política, el primer debat entre el demòcrata Joe Biden i el republicà i actual president dels EUA, Donald Trump, tindrà lloc aquest mateix dimarts.

Alguns analistes, dels quals es fa ressò la CNBC, apunten que aquest primer debat pot tenir més impacte sobre els mercats que la resta pel context en el qual tindrà lloc. En aquest mateix front, la presidenta de la Cambra dels Representants, Nancy Pelosi, ha anunciat que els demòcrates ja han posat sobre la taula el seu pla de 2,2 bilions de dòlars per a alleujar l'economia dels EUA amb el qual volen convèncer als republicans.

El divorci entre totes dues parts es remunta al 7 d'agost. Des d'aquell dia, les converses per a pactar una nova ronda d'estímuls per impulsar l'economia i els mercats s'han succeït infructuosament.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex no aconsegueix estendre el seu ral·li i retrocedeix llastrat pels seus bancs. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat mixtes després del debut a Hong Kong de ZTE Express.

Noticias relacionadas

contador