ep imagen de la junta general de accionistas de unicaja banco celebrada el 28 de octubre de forma
UNICAJA BANCO

Unicaja Banc ha formalitzat la reducció de capital que va ser acordada en la Junta General d'Accionistes el 28 d'octubre. Segons ha confirmat aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), ja ha procedit a la inscripció al Registre Mercantil de Màlaga de la reducció de capital social de 30.541.097 euros, de manera que ara queda en 1.579.761.024 euros.

  • 1,24€
  • 4,02%

L'entitat explica, a més, que la disminució del capital s'escomet mitjançant "l'amortització de 30.541.097 accions que posseïa la Societat en autocartera, d'un euro de valor nominal cadascuna d'elles, representatives d'un 1,8966% del capital social". Ara el capital social, fixat en 1.579.761.024 euros, es divideix en 1.579.761.024 accions nominatives d'un euro de valor nominal cadascuna d'elles, "íntegrament subscrites i desemborsades, pertanyents a la mateixa classe i sèrie".

Després d'aquesta operació, Unicaja Banco ha remarcat que ha modificat "l'article 5 dels Estatuts Socials, exclusivament per a reflectir la nova xifra del capital social". "Atès que la reducció de capital ha tingut com a finalitat l'amortització d'accions pròpies de les quals és titular la pròpia Societat, no s'ha produït devolució d'aportacions", ha traslladat Unicaja Banco a l'organisme regulador.

És més, també ha comunicat a la CNMV que "la Societat procedirà a sol·licitar l'exclusió de negociació de les accions amortitzades a les Borses de Madrid, Barcelona, Bilbao i València, a través del Sistema d'Interconnexió Borsària (Mercat Continu)".

"La reducció de capital s'ha executat amb càrrec a reserves de lliure disposició i la Societat ha dotat la corresponent reserva per capital amortitzat per import igual al valor nominal de les accions amortitzades, de la qual, d'acord amb el que es preveu en l'article 335 c) de la Llei de Societats de Capital, només serà possible disposar amb els mateixos requisits exigits per a la reducció del capital social, per la qual cosa, d'acord amb el que es preveu en la citada disposició, els creditors socials no han gaudit del dret d'oposició previst a l'article 334 de la Llei de Societats de Capital", ha conclòs l'entitat.

Noticias relacionadas

contador