taiwan ciudad
38.405,66
  • 470,90
  • 1,24%

Fortes caigudes a les borses asiàtiques aquest dimarts, que s'han vist arrossegades per l'onada de vendes en els valors tecnològics de Wall Street, que va pesar sobre els principals índexs dels EUA aquest dilluns. Les accions de Taiwan han liderat els descensos a la regió i l'índex de referència Taiex ha caigut més d'un 4%.

L'índex japonès Nikkei 225 ha perdut al voltant d'un 3%, mentre que el Topix ha baixat un 2,4%. El Kospi de Corea de Sud ha caigut al voltant d'un 1,5%.

A Austràlia, l'ASX 200 ha baixat un 1,1% abans de l'anunci del pressupost de govern el dimarts a la nit.

Els mercats de la Xina també han cotitzat a la baixa. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha caigut gairebé un 2%, mentre que les accions de Xangai i Shenzhen han baixat un 0,3% i un 0,2%, respectivament.

Els valors tecnològics xinesos han estat els que més han perdut a la regió. A Hong Kong, les accions del gegant del repartiment de menjar Meituan s'han enfonsat gairebé un 6%, ja que les autoritats de Pequín han seguit prenent mesures dràstiques contra les empreses d'Internet, mentre que el gegant tecnològic Tencent ha caigut un 2,4%.

La Xina ha dit dimarts que els preus al consumidor a l'abril van pujar un 0,9% respecte a l'any anterior, lleugerament per sota de l'1% previst pels analistes en un sondeig de Reuters. No obstant això, l'índex de preus al productor ha pujat un 6,8%, superant el 6,5% previst pels analistes enquestats per Reuters.

Noticias relacionadas

contador