Nikkei

Les borses asiàtiques han tancat amb signe mixt a l'espera de la reunió de la Reserva Federal, que celebrarà el seu conclave monetari aquest dimecres. El Nikkei ha pujat lleugerament al Japó, mentre les borses de la Xina i Hong Kong han baixat lleugerament i el mercat australià ha repuntat gairebé un 1%.

  • 37.552,16
  • 0,30%

Tot això en una jornada de transició, en què les novetats més importants s'han vist a la borsa japonesa. Les exportacions del país a l'agost van caure un 14,8% en comparació amb l'any anterior. Una baixada destacada però que ha estat menor de la caiguda del 16,1% anticipada pels experts.

A més, Yoshihide Suga ha estat elegit primer ministre del Japó per la cambra baixa del Parlament, convertint-se en el primer nou líder del país després de gairebé vuit anys en substitució de Shinzo Abe, que ha deixat el lloc per problemes de salut.

Wall Street (Dow Jones 0%; S&P 500 +0,52%; Nasdaq +1,21%) va avançar aquest dimarts, encara que es va desinflar en els últims compassos. El clar protagonista de la jornada va ser Apple. El gegant de la tecnologia va presentar aquest dimarts els seus nous dispositius, amb una clara absència: l'iPhone 12. Alguna cosa que no va agradar al mercat, fins a tal punt que les seves accions van tancar planes després d'haver pujat un 2%.

Noticias relacionadas

contador