siemensgamesa portada

Els analistes de Berenberg recomanen comprar Siemens Gamesa i redueixen el seu preu objectiu als 15 euros, tot i que retallen les seves estimacions de guanys per 2019. Les accions de la companyia cauen en borsa un 0,13%. Aquest dimecres, la companyia va signar a Taiwan 10 acords d'intencions amb diferents proveïdors globals i locals.

  • 175,90€
  • -0,98%

"La cartera de comandes grupals ha assolit màxims històrics de 23.200 milions d'euros", però, des de Berenberg consideren que els guanys el 2019 de Siemens Gamesa seran menors a causa que esperen una inflació en els costos de la matèria primera, principalment l'acer, relacionat amb les tarifes aranzelàries als Estats Units. A més, els analistes han retallat el preu objectiu des dels 16 euros fins als 15 euros actuals.

La cartera de comandes grupals ha assolit màxims històrics de 23.200 milions d'euros

Pel que fa als mercats, Berenberg situa Índia com un "fort punt de suport" per a les vendes de Siemens Gamesa. Per la seva banda, els Estats Units proporcionarà més oportunitats de creixement fins al 2020, mentre que la forta posició de la companyia als mercats emergents hauria de beneficiar-la a llarg termini a causa de l'oportunitat de creixement per a l'energia eòlica en aquests mercats.

D'altra banda, aquest dimecres la companyia ha anunciat que va signar a Taipei, Taiwan, 10 acords d'intencions amb diferents proveïdors, tant globals com locals. No s'han establert terminis per a la finalització dels acords de cooperació.

Des de Siemens Gamesa asseguren que "el creixent mercat de l'energia eòlica marina a Taiwan requereix aliances sòlides i competents per assolir els ambiciosos objectius governamentals. Estem desitjant portar els productes dels proveïdors globals al mercat local, i portar al seu torn els productes dels proveïdors locals al mercat global amb socis de totes les mides".

Noticias relacionadas

contador