siemens gamesa rueda prensa
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa consolida la seva posició al Brasil amb la signatura del major contracte de la seva història al país. La companyia subministrarà un total de 471 MW a Neoenergía, filial brasilera d'Iberdrola.

  • 18,05€
  • 0,00%

L'acord inclou la posada en marxa de 136 aerogeneradors del model SG 3.4-132 al complex Santa Luzia, format per 15 projectes eòlics, que està situat a l'estat de Paraíba, al nord-est del país.

El model de turbina SG 3.4-132 és un dels més recents i eficients de la companyia i compta amb pales de 65 metres de longitud. A més, aquest contracte contribuirà a fomentar la producció local, ja que les màquines es fabricaran a la planta que Siemens Gamesa té a Camaçari, ha precisat la companyia.

"Estem molt orgullosos que Iberdrola confiï en nosaltres per aquest projecte tan important. Es tracta d'una fita en la història de l'energia eòlica brasilera, ja que suposa un dels majors acords de subministrament d'aerogeneradors en aquest país", va afirmar José Antonio Miranda, CEO de Siemens Gamesa per a Amèrica.

POSICIONAMENT AL BRASIL

Des que Siemens Gamesa va començar la seva implantació al Brasil fa vuit anys, la companyia s'ha consolidat com el segon major fabricant del país amb una quota de mercat del 24%, segons la consultora especialitzada MAKE.

La companyia hi ha instal·lat durant aquests anys més de 3 GW, que superen les 1.500 turbines. Així mateix, Siemens Gamesa s'encarrega dels serveis d'operació i manteniment per a diferents clients.

Amb 13 GW instal·lats i més de 5 GW de projectes en curs, el Brasil és un dels principals mercats eòlics del món. A més, compta amb un enorme potencial de desenvolupament, ja que el seu govern s'ha marcat com a objectiu arribar als 28,5 GW de potència eòlica el 2026, apunten des de Siemens Gamesa.

Noticias relacionadas

contador