josep oliu (presidente banco sabadell) portada
Alberto Sánchez

Banc Sabadell manté la celebració de la seva junta d'accionistes el 26 de març, en segona convocatòria, si bé ha decidit canviar el lloc de celebració i realitzar-la ara en les instal·lacions de l'entitat a Alacant (local veí al domicili social del banc).

  • 1,69€
  • 3,27%

Al principi, la junta d'accionistes s'anava a calebrar a l'Auditori de la Diputació d'Alacant, que ara és tancada per l'estat d'alarma decretat pel Govern.

Tot i el canvi de local, el banc ha recomanat als accionistes que no hi assisteixin i en segueixin el desenvolupament de forma telemàtica.

En concret, l'entitat bancària considera que la millor manera de garantir que els accionistes puguin exercir els seus drets, amb plena garantia per a la seva salut i la dels altres, és recomanar que no assisteixin, i enlloc d'això segueixin en directe la junta a través de la web corporativa i de l'aplicació mòbil.

Així mateix, veu pertinent aconsellar i fomentar l'exercici dels drets de vot en el sentit que indiquin, mitjançant els mecanismes de delegació posats a la disposició dels accionistes amb mitjans físics o telemàtics a través de BS Online i BS Mòbil, que figuren descrits a l'anunci de convocatòria i a la pàgina web corporativa de Banc Sabadell.

Noticias relacionadas

contador