ceo-apple-tim-cook
Getty

Wall Street cotitza aquest dimarts amb pujades superiors al 0,5% i amb un protagonista clar: Apple. Els de Cupertino reboten un 3% després de la gran correcció de la setmana passada al sector tecnològic i quan falten poques hores per l'esdeveniment en el qual presentaran els seus nous dispositius mòbils.

  • 37.986,40
  • -

L'iPhone 12 quedarà fora del programa: la seva presentació en societat s'ajornarà fins al mes d'octubre, segons Bloomberg.

La resta de les FAAMG també se suma al rebot dels de Tim Cook. El 'feeling' torna a ser positiu entre els inversors després dels últims avanços dels vaccins candidats d'AstraZeneca i Pfizer. L'optimisme és tal, que firmes com ara LPL Financial han revisat a l'alça les seves previsions per a l'S&P 500 fins a una forquilla dels 3.450-3.500 punts.

"Independentment de la situació i del sector, els grans compromisos i fusions tendeixen a mostrar confiança, així que n'esperem alguna cosa per prolongar el bon moment", ha declarat Jeff Buchbinder, estrateg de renda variable de la firma.

ALTRES MERCATS

Al mercat de matèries primeres, el barril West Texas, de referència als Estats Units, cotitza en aquests moments amb una pujada del 0,7% i es paga a 37,50 dòlars. Per part seva, al mercat de divises, l'euro es revaloritza un lleu 0,05% i es canvia a 1,1873 dòlars. I al mercat de deute, la rendibilitat del bo estatunidenc a deu anys se situa en el 0,68%.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex recupera els 7.000 punts gràcies a Inditex i malgrat els bancs i Telefónica. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat en verd després de les primeres vendes minoristes en positiu de la Xina des del començament de 2020.

Noticias relacionadas

contador