wall-street-ouvre-en-hausse 20200821111638
38.239,66
  • -
  • -

Pujades a Wall Street, que va en camí de tancar una setmana guanyadora i un mes històric. Les positives notícies que està deixant la imminent vacuna contra el virus i la menor incertesa política al país, que es prepara per a una transició de poder més pacífica del que s'esperava, són motius més que suficients per als inversors.

El Dow Jones acumula un ral·li del 12,8% el novembre i coqueteja amb el seu millor mes des de gener de 1987. Després de les caigudes de dimecres, aquest divendres ha tornat a superar en algun moment els 30.000 punts.

L'S&P 500 i el Nasdaq tampoc es queden enrere amb avanços del 11% i del 10,8% aquest mes. Els dos han marcat durant la sessió d'aquest divendres nous rècord intradia.

Encara que sens dubte el que està tenint el millor mes de la seva història és el Russell 2000, selectiu integrat per small-caps, que puja gairebé un 20%.

Cal recordar que aquest divendres, i després de romandre tancades dijous pel dia d'Acció de Gràcies, les borses nord-americanes només obriran fins a les 19:00 (hora espanyola peninsular).

A l'àmbit empresarial, destaquen les pujades de títols del retail, com Amazon i Shopify, que es veuen alçats pel Black Friday. A l'altre costat de l'Atlàntic, l'BEX cotitza pla amb BBVA i Sabadell com a protagonistes absoluts del selectiu. Finalment, a Àsia les borses han tancat en verd gràcies a les bones dades macro de la Xina.

Noticias relacionadas

contador