cbasia9 short1
37.628,48
  • -831,60
  • -2,16%

El notable repunt de Wall Street ha propiciat que les borses asiàtiques es recuperin de les jornades baixistes que han viscut aquesta setmana. No obstant això, aquesta empenta no ha servit a tots els mercats. El Nikkei del Japó ha pujat gairebé un 4% després de les forta caiguda registrada aquesta setmana, mentre que la borsa de Hong Kong i la Xina han tancat en negatiu.

El mercat japonès ha tornat a liderar aquest dijous el rebot dels parquets asiàtics després de la caiguda viscut a principis de setmana. El Nikkei 225 ha tancat amb guanys del 3,84%. També hi hagut pujades de més de l’1,5% a Austràlia i Singapur.

Japó ha tornat a liderar aquest dijous el rebot dels parquets asiàtics després de la caiguda viscuda a principis de setmana

Per contra, que els principals índexs dels Estats Units tinguessin una remuntada miraculosa dimecres després de la seva pitjor vigília de Nadal, amb el Dow Jones, l'S&P 500 i el Nasdaq avançant al voltant d'un 5%, no ha avivat totes les borses asiàtiques per igual.

A la Xina, la borsa de Xangai s'ha deixat un 0,61% i el Shenzhen, un 1,02%, tot i haver arribat a pujar un 1% durant el dia. Mentre que el Kospi coreà amb prou feines ha pujat un 0,02%.

L'impressionant augment dels preus del petroli cru de dimecres també ha ajudat a impulsar les accions de la indústria energètica a Àsia. A Tòquio, la refinadora de petroli Showa Shell Sekiyu s’ha disparat un 8% dijous. L'empresa d'enginyeria i exploració energètica Chiyoda s’ha disparat un 10%.

Noticias relacionadas

contador