ep negociaciones comerciales entre china y eeuu
TWITTER / @ESTATALESCLATE - Archivo

La constant caiguda de la rendibilitat dels bons del Tresor estatunidencs és un altre dels assumptes d'aquests últims dies. Els preus del deute del govern dels EUA continuen pujant aquest dimecres, mentre els inversors esperen la publicació de les últimes actes de la Reserva Federal i segueixen molt pendents de les tensions entre els EUA i la Xina.

El rendiment del bo del Tresor a 10 anys baixa aquest dimecres al matí fins al 0,6590% i el rendiment del bo del Tresor a 30 anys descendeix fins al 1,3788%. Els rendiments es mouen de manera inversa als preus.

El segon projecte de llei d'estímuls per pal·liar els efectes del virus continua sent prioritari, i el Secretari del Tresor dels EUA, Steven Mnuchin, va criticar aquest dimarts als seus homòlegs demòcrates pel que va qualificar de falta de voluntat per a discutir un acord. No obstant això, 'Politico' va informar que la presidenta de la Cambra de Representants, Nancy Pelosi, ha expressat la possibilitat d'eliminar algunes demandes per arribar a un acord.

Les tensions entre els EUA i la Xina han continuat augmentant aquests últims dies, i el president Donald Trump ha confirmat que ha estat ell qui ha posposat les converses comercials amb la Xina i ha dit que no vol parlar d'aquest assumpte ara mateix.

L'S&P 500 va marcar aquest dimarts un màxim històric, recuperant-se d'una profunda caiguda i superant els nivells anteriors a la crisi de la Covid-19, fins i tot quan 1.000 persones continuen morint als EUA cada dia a causa del virus.

Les últimes actes de la reunió del Comitè Federal de Mercat Obert es publicaran aquesta tarda.

Aquest dimecres es realitzaran subhastes de 25.000 milions de dòlars en lletres del Tresor a 105 dies, 30.000 milions de dòlars en lletres a 154 dies i 25.000 milions de dòlars en bons a 20 anys.

Noticias relacionadas

contador