ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivo de telefonica
TELEFÓNICA - Archivo

Els experts de JP Morgan expliquen aquest dimecres la seva estratègia d'inversió amb les 'telecos' de cara a la publicació dels seus resultats del segon trimestre. Els punts més destacats inclouen:

  • 30,70€
  • 0,49%
  • 4,01€
  • 1,21%

1. Reduir lleugerament la seva posició a les grans 'sobreponderadas', com ara Cellnex i O2D.

2. Al mateix temps, estan tancant posicions curtes a llarg termini amb certes accions de valor, com ara BT, mentre actualitzen la seva presència en d'altres, com TI i Eutelsat, en les quals passen a tenir posicions llargues, ja que veuen un augment dels catalitzadors a curt termini. "Ens agradaria destacar que aquests canvis (...) reflecteixen la nostra opinió que existeix una justificació de baix cap amunt per adoptar aquesta decisió sobre accions específiques", explica el banc d'inversió estatunidenca.

3. Dit això, Telefónica continua sent la seva principal posició curta, donada la seva exposició superior a la mitjana a la Covid-19, així com la seva posició de balanç cada vegada més "estirada".

4. JP Morgan també ha augmentat la seva posició curta a Orange, ja que creu que sofrirà un segon trimestre especialment feble a Espanya.

Des de la seva creació, al gener de 2020, el fons de 'telecos' de JP Morgan ha superat el sector en un +2,6%.

Noticias relacionadas

contador