julius baer

Julius Baer rebaixa el sector de les comunicacions globals des de 'sobreponderar' a 'neutral'. L'entitat assenyala que "les recents revisions de guanys s'han deteriorat en relació amb el mercat, i estan molt per sota de la mitjana".

"El sector de les comunicacions està compost majorment per empreses domiciliades als EUA (80%) que, al seu torn, són un 40% mitjans digitals i un 25% telecos, aproximadament", observa Julius Baer.

"Aquesta indústria és una barreja de companyies de creixement estructural (digitals o relacionades amb l'Internet i els videojocs) i segments disruptors (telecos i mitjans tradicionals)", assenyala l'entitat. Com a resultat de la seva naturalesa heterogènia, "ser selectiu a l'hora de invertir segueix sent essencial", postil·la.

En conjunt, des de Julius Baer subratllen que "les revisions dels beneficis s'han deteriorat molt en aquest sector conforme a la quantitat que han millorat les de sectors més cíclics". Amb això en ment, l'entitat creu que "el creixement total dels guanys durant aquest 2021 estarà probablement molt per sota del mercat, i les valoracions (actuals) no compensen aquestes febles perspectives de creixement".

Noticias relacionadas

contador