Japan, Nikkei, Tokyo, Asia
37.657,86
  • -802,22
  • -2,09%

Jornada de caigudes i moviments moderats la d'aquest dilluns a les places asiàtiques, mentre que les últimes dades macro a la Xina van mostrar que els beneficis industrials al maig s'havien alentit.

Els índexs de la Xina continental s'han comportat de forma mixta, amb el Xangai a la baixa mentre que el Shenzhen ha guanyat al voltant d'un 0,8%.

Les dades publicades diumenge per l'Oficina Nacional d'Estadística de la Xina van mostrar que els beneficis de les empreses industrials xineses havien augmentat un 36,4% al maig en comparació amb l'any anterior. Això va suposar un alentiment respecte al creixement interanual del 57% registrat a l'abril.

Per la seva banda, el Nikkei del Japó ha caigut lleugerament, a l'igual que el Topix. El Kospi de Corea de Sud ha baixat un 0,1%.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 també ha cedit lleugerament.

LA NEGOCIACIÓ SE SUSPÈN A HONG KONG

La negociació de la Borsa de Hong Kong s'ha suspès aquest dilluns a causa d'una advertència meteorològica.

Hong Kong Exchanges and Clearing ha anunciat a primera hora de dilluns que les sessions de negociació del matí, tant als mercats de valors com als de derivats, incloent-hi la negociació Stock Connect, es retardarien a causa d'una advertència de 'tempesta negra' .

Els avisos de 'tempesta negra' s'emeten com a advertència de pluges intenses que probablement provoquin inundacions a les carreteres, cosa que donaria lloc a una congestió de trànsit.

Noticias relacionadas

contador