ep bola asiatica
CHINA STRINGER NETWORK - Archivo
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Els mercats asiàtics van retrocedir aquest divendres després del ressorgiment de les infeccions per coronavirus a la Xina i l'augment dels casos al sud-est asiàtic.

L'índex compost de Xangai ha caigut un 0,40%, mentre que el Nikkei s'ha deixat un 0,44%. El Hang Seng de Hong Kong ha baixat un 1,65%. El Kospi ha cedit un -0,64% a Corea de Sud, mentre que l'S&P/ASX australià s'ha deixat un 0,34%.

L'optimisme sobre el desplegament de les vacunes contra el coronavirus es va veure minvat per l'augment de les infeccions a la Xina, on la malaltia estava fins ara controlada. El Govern està realitzant proves a milions de persones a Pequín i altres ciutats, i ha demanat públicament que s'eviti viatjar durant les vacances de febrer de l'Any Nou Lunar.

Això ha "suscitat certa inquietud entre els inversors que, després d'un lent començament de l'aplicació de la vacuna a tot el món, dubten sobre la rapidesa amb què les economies poden vacunar els més vulnerables i començar a tornar a la normalitat", assenyala Stephen Innes, expert d'Axi.

Els descensos als índexs asiàtics han caigut després que les places nord-americanes tanquessin la passada jornada amb signe mixt, amb alces més destacades al Nasdaq, que va marcar nous màxims històrics gràcies als guanys dels valors tecnològics.

Noticias relacionadas

contador