lloyds-banking-group

Lloyds Banking Group ha anunciat la prohibició d'utilitzar les seves targetes de crèdit en la compra de monedes digitals, segons ha confirmat a Europa Press un portaveu de l'entitat britànica.

"En Lloyds Bank, Bank of Scotland, Halifax i MBNA, no acceptem transaccions de targetes de crèdit que impliquen la compra de monedes digitals", ha indicat el portaveu del banc.

Lloyds Banking Group va ser rescatat entre 2008 i 2009 mitjançant la injecció d'uns 20.300 milions de lliures (22.981 milions d'euros) de fons públics, que van portar el Govern britànic a controlar fins al 43% de l'entitat, el capital de la qual va abandonar completament al maig de 2017, havent recuperat tots els diners prestats al banc.

El veto de Lloyds Banking Group se suma així a l'aplicat pels bancs nord-americans JP Morgan Chase, Bank of America i Citigroup, que tampoc accepten transaccions en monedes digitals mitjançant l'ús de les seves targetes de crèdit.

Al seu torn, la setmana passada Facebook va decidir prohibir la publicitat que promogui productes i serveis financers que sovint estan associats amb pràctiques promocionals enganyoses, assenyalant en un comunicat les opcions binàries, les ofertes inicials de monedes (ICOS) i a les monedes digitals. "La publicitat enganyosa no té lloc en Facebook", ha afirmat la companyia.

contador