• La Xina i Alemanya donaran a conèixer les seves dades de les seves respectives balances comercials
  • A més, continuarà la temporada de presentació de resultats empresarials
mark-carney-fsb-bank-of-england

Els inversors tindran referències importants en què fixar-se al llarg de la jornada d'aquest dijous, 8 de febrer, tant a l'àmbit macroeconòmic com a l'empresarial. Una de les més destacades serà la decisió de tipus d'interès que anunciarà el Banc d'Anglaterra (BoE, per les sigles en anglès). A més, l'organisme ha d'emetre un informe sobre les seves projeccions respecte a la inflació, un dels principals temors que han agitat als mercats durant les últimes setmanes.

  • 2,21€
  • -0,63%
  • 53,70$
  • 0,66%

D'altra banda, tant la Xina com Alemanya donaran a conèixer les seves respectives balances comercials de gener, en el cas del gegant asiàtic, i desembre, en el cas del país germànic. A Espanya, mentrestant, es publicarà la producció industrial de l'any passat i del seu últim mes. I als Estats Units es coneixeran les peticions inicials de desocupació d'aquest mes.

Així mateix, pel que fa a l'àmbit corporatiu, continuarà la temporada de resultats del quatre trimestre del 2017. D'aquesta manera, serà el torn de la xarxa social nord-americana Twitter, que retrà comptes abans de l'obertura del mercat nord-americà. A Espanya, presentarà els seus balanços l'asseguradora Mapfre, i a França ho farà Société Générale.

ECONOMIA

- Anglaterra: informe d'inflació del BoE i decisió de tipus d'interès (13:00h).

- Alemanya: balança comercial (8:00h).

- Xina: balança comercial (00:00h).

- Espanya: producció industrial (9:00h).

- Estats Units: sol·licituds inicials d'atur (14:30h).

EMPRESES

- EUA: presentació de resultats de Twitter.

- França: presentació de resultats de Société Générale.

- Espanya: presentació de resultats de Mapfre.

Noticias relacionadas

contador