• Segons Munger, l'escenari actual és comparable al de la bombolla de les 'punto.com'
  • En la seva opinió, els inversors només s'interessen perquè s'han revalorat molt
warren-buffett-fete-ses-50-ans-a-la-tete-de-berkshire-hathaway

Charlie Munger, mà dreta de Warren Buffett al capdavant de Berkshire Hathaway, ha comentat que tant el bitcoin com l'actual febre inversora en start-ups tecnològiques és una "bombolla" que acabarà de mala manera.

Les declaracions de Munger, de 94 anys, se situen en línia amb les realitzades pel seu col·lega Warren Buffett aquest mateix dimecres. L’'oracle d'Omaha' ha assenyalat que la febre per les monedes digitals serà una cosa que "acabarà malament", tot i que no sap ni quan ni com succeirà.

Segons Munger, hi ha massa diners invertits en start-ups tecnològiques. En la seva opinió, l'escenari actual pot comparar-se al registrat l'any 2000, quan va explotar l'anomenada bombolla de les 'punto.com'.

Sobre el bitcoin i la resta de les monedes digitals que han desencadenat una febre especulativa a nivell mundial, Munger ha comentat que "també són bombolles". En la seva opinió, "els inversors estan interessats perquè el seu valor està pujant fins al moment i és una cosa que sona vagament modern".

Als seus 94 anys, Munger encara és l'actual vicepresident de Berkshire Hathaway, el gegant financer que ha ajudat a construir al costat del seu col·lega Warren Buffett, de 87 anys. Buffett ha afegit que mai comprarà bitcoins o altres monedes digitals perquè no les entén.

Noticias relacionadas

contador