petroleo portada maquinas atardecer

Lleugeres caigudes a les borses asiàtiques després que el ral·li del petroli, del 40% aquest dijous, es moderés durant la matinada. Wall Street sí que va rebre impuls de la super-pujada de la matèria primera, però l'estirada no s'ha traspassat a certs índexs com ara l'australià ASX200, que ha caigut gairebé un 2%.

Les accions de la Xina continental van baixar a la tarda, amb el compost de Xangai baixant un 0,33% i el compost de Shenzhen un 0,228%. L'índex Hang Seng d'Hong Kong va baixar un 0,6%. En el front de les dades econòmiques, una enquesta privada publicada el divendres va mostrar que el sector de serveis de la Xina es va contreure encara més al març. El PMI de serveis Caixin / Markit del mes passat va llançar un resultat de 43 després d'un mínim històric de 26,5 al febrer, va informar Reuters el divendres. Les lectures de PMI per sota de 50 indiquen contracció, mentre que les xifres per sobre d'aquest nivell signifiquen una expansió.

Al Japó, el Nikkei 225 va caure 0.53% mentre que l'índex Topix va ser 0,45% més baix. El Kospi de Corea del Sud també va disminuir un 0,54%.

Mentrestant, les accions a Austràlia van caure, amb el S & P / ASX 200 cedint un 1,8%.

En general, l'índex MSCI Àsia ex-Japó va deixar una davallada del 0,57%.

Noticias relacionadas

contador