ep juntaaccionistas bbva 2018
BBVA
10,21€
  • -0,22€
  • -2,06%

El nou enfonsament del BBVA aquest divendres suposa la perforació del suport crític dels mínims anuals: els 5,80 euros. Respectar-los era la condició 'sine qua non' per pensar en un gir alcista. La seva pèrdua, per tant, implica la represa de la tendència baixista, que té una primera parada a la zona de 5,40 però no té un suport fiable de veritat fins als 4,50.

Com ha estat informant Bolsamanía, BBVA estava intentant formar un sòl i iniciar un moviment alcista, que passava per superar una directriu baixista en què estava movent-se des de finals de gener, a la zona de 6,4 euros. Però, després de fallar en aquest nivell, s'ha ensorrat estrepitosament, arrossegat per l'enfonsament de la divisa de Turquia, on posseeix el primer banc del país, Garanti.

Aquest moviment culmina aquest divendres amb la perforació dels 5,80 euros. Una cosa que, en confirmar-se en tancament setmanal (i amb buit baixista) si ningú hi posa remei, implicarà l'anul·lació de qualsevol perspectiva de pujada i la represa de la tendència baixista que va començar a la zona de 7,5 euros.

Fins on pot caure el segon banc espanyol? Aquest moviment, més enllà d'un previsible 'throwback' (rebot) a curt termini que tracti de recuperar els 5,80 perduts, té com a primera parada important la zona de 5,40, on el valor va frenar una correcció el desembre de 2016.

Aquí podria aturar la caiguda, però no és un sòl excessivament fiable. Un suport sòlid de veritat no apareix fins als 4,50 euros, els mínims de juny i agost de 2016 (doble vall) que, a més, van formar els quals podria interpretar-se com un cap i espatlles invertit. És a dir, un sòl en tota regla.

El problema per als alcistes és que, fins a arribar a aquests nivells, el valor pot perdre més del 20% des dels preus actuals. Si no podeu suportar aquest risc, hauríeu de plantejar-s'ho.

Noticias relacionadas

contador