le-personnel-medical-de-hong-kong-se-joint-a-la-contestation
38.079,70
  • 117,90
  • 0,31%

Hong Kong i les dades macro pesen i molt a Àsia. Les borses de la regió tanquen aquest divendres en vermell llastades per la tensió als dos fronts. Trump va tirar més llenya al foc en prestar el seu suport als manifestants de la ciutat en plenes negociacions comercials amb la Xina.

A l'índex Hang Seng de Hong Kong ha dominat el vermell amb fortes caigudes del 2,1% i un gran protagonista: Tencent (-2,3%).

A la Xina continental els compostos de Xangai i Shenzhen han cedit un 0,6% i un 0,2%, respectivament. Al Japó, el Nikkei 225 ha tancat amb caigudes del 0,4% i el Topix s'ha deixat un 0,5%. A Corea del Sud el Kospi tanca cedint un 1,4% i, a Austràlia, l'ASX 200 cedeix un lleu 0,2%.

De tornada a la debilitat macro. Japó va informar aquest divendres que la seva producció industrial va baixar un 4,2% l'octubre, molt pitjor del que es preveia i la retallada més intermensual des de gener de 2018.

La caiguda podria significar que la producció industrial disminuirà un 4% durant el trimestre octubre-desembre a comparació amb el trimestre anterior, assenyalen des de Capital Economics.

Noticias relacionadas

contador