la-banque-chinoise-psbc-va-entrer-en-bourse

Els mercats asiàtics han tornat a tenyir-se de vermell aquest dijous, tot just una jornada abans d'una nova ronda d'ofensives comercials entre els Estats Units i la Xina. Els índexs del gegant asiàtic han tornat a liderar les caigudes, mentre que tan sols el parquet de Sydney ha aconseguit tancar en positiu.

El compost de Xangai s’ha deixat un 0,91% fins als 2.733,98 punts, mentre que el Shenzhen ha tancat amb una important caiguda del 2,2%. A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha rubricat la sessió amb un retrocés del 0,33% fruit d'un mal comportament dels seus extractors i companyies de serveis. A més, el sector financer de la regió administrativa ha perdut un 0,89%.

Al Japó, el Nikkei 225 ha caigut un 0,78% amb les petrolieres liderant les pèrdues a Tòquio. Més a l'oest, el Kospi sud-coreà s’ha deixat un 0,35% després de mantenir-se en verd durant les primeres hores d'aquest dijous. El gegant tecnològic Samsung ha perdut un 0,65% malgrat un bon comportament general del seu sector.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 ha posat la nota positiva de la sessió després d'avançar un 0,52% fins als 6.215,50 punts gràcies a l'impuls dels seus sector financer, que va créixer gairebé un 1%.

La Xina i els Estats Units implementaran aquest divendres mesures restrictives al seu comerç per valor d'uns 68.000 milions de dòlars en conjunt. Ja que el sol sortirà abans en territori asiàtic, és molt probable que aquests aranzels entrin en joc de manera unilateral almenys unes hores.

Noticias relacionadas

contador