cbarcelormittal1 short1

ArcelorMittal es deixa ara un 5% després d'obrir amb una forta caiguda del 9%. L'acerera ha anunciat nous ajustos de producció a les instal·lacions siderúrgiques de capçalera d'Europa davant "la continuada debilitat del mercat".

ArcelorMittal ha dit que reduirà la producció primària d'acer a les seves instal·lacions de Dunkerque (França) i Eisenhüttenstadt (Alemanya). A més, ha comunicat la reducció de la producció primària d'acer a la seva planta de Bremen (Alemanya) durant el quart trimestre d'aquest any, durant el qual es prorrogarà la parada prevista dels alts forns per als treballs de reparació.

ArcelorMittal ha comunicat també la seva intenció d'ampliar la parada prevista durant el quart trimestre d'aquest any per reparar un alt forn a Astúries (Espanya).

Geert van Poelvoorde, CEO d'ArcelorMittal a Europa, ha declarat que aquesta és "una altra decisió difícil de prendre per a nosaltres", com ja va dir el passat 6 de maig, quan va anunciar igualment retallades de producció a Europa. "A causa del nivell de debilitat del mercat, sentim que és la forma d'actuar prudent", ha afegit.

Van Poelvoorde ha insistit que aquesta és "una mesura temporal que es revertirà quan les condicions del mercat es millorin. Mentrestant, els nostres empleats segueixen sent la nostra màxima prioritat i estem fent tot el que podem per assegurar que es prenguin les mesures socials adequades per donar-los suport en aquests temps difícils".

El 6 de maig, ArcelorMittal va anunciar la seva intenció de deixar de produir temporalment a les seves instal·lacions siderúrgiques a Cracòvia (Polònia) i reduir la producció a Astúries (Espanya). Així mateix, l'acerera va indicar que l'augment de producció previst a Itàlia a un ritme de 6 milions de tones anuals s'alentirà com a conseqüència de la seva decisió d'optimitzar el cost i la qualitat per sobre del volum.

Noticias relacionadas

contador