acero
23,82€
  • 0,01€
  • 0,04%

Dins de la fortíssima tendència baixista del gegant de l'acer la veritat és que si hi ha un moment per intentar-ho a l'alça, encara que només sigui en concepte de rebot, és just ara.

Vagi per davant que en el moment actual no tenim cap figura de volta en els títols d'ArcelorMittal i que, a més, estem parlant d'un dels subjacents més baixistes del nostre mercat amb molta diferència. Aquest cap de setmana l'analitzàvem a mitjà termini (llegiu aquí l'anàlisi en castellà). Però com ja sabem, res cau sense el seu corresponent rebot o fase de reacció. Els preus es mouen en 'dents de serra', cosa que vol dir que, fins i tot per seguir caient necessitem importants rebots contra tendència.

I si ens fixem en el gràfic diari dels últims mesos i després de deixar-se un terç del seu valor en borsa en poc més d'un mes, resulta que el tenim enfront de potencials nivells de suport, en el que seria la base d'un potencial canal baixista. Amb això no estem dient que s'hagi de dirigir cap a la part alta del canal, ja que per a això hauria de rebotar un 40%. Però no seria gens estrany que intentés dirigir-se cap a la zona de resistència dels aprox. 17 euros, abans important suport, abans de reestructurar-se de nou a la baixa. Estem parlant de la possibilitat que experimenti un rebot de certa entitat, però sempre dins d'una tendència baixista d'ordre major.

arcelor210519
Gràfic diari d'ArcelorMittal durant l'últim any

Noticias relacionadas

contador