aramco

Després dels atacs soferts aquest cap de setmana a les instal·lacions petrolieres de la companyia estatal Saudi Aramco, els funcionaris saudites estan estudiant retardar la sortida a borsa de la companyia. Així ho han confirmat a MarketWatch persones familiaritzades amb aquest assumpte.

"No es pot seguir endavant amb una OPV sense resoldre primer els problemes de producció", ha apuntat un funcionari. Aràbia Saudita tem que es puguin produir més atacs que frenin encara més la producció i generin desconfiança en els inversors que estaven disposats a acudir a la sortida a borsa. La seva intenció és esperar per obtenir un informe complet sobre la repercussió real d'aquest atac, que les autoritats del país han adjudicat a l'Iran.

El novembre de l'any passat, la companyia ja va retardar l'OPV per, almenys, 2021, tot i que estava prevista per a 2018. Mesos després, Bloomberg va publicar que havia reprès els preparatius i que finalment podria donar el salt al parquet a principis de 2020. Ara, després de tantes anades i vingudes, torna a estar en entredit la data definitiva del debut, però quan es produeixi serà la sortida a borsa més gran la història amb una valoració de més de 2 bilions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador