boris johnson donald trump

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha felicitat aquest divendres al primer ministre britànic i líder de Partit Conservador, Boris Johnson, per la seva "gran victòria" en les eleccions generals, al mateix temps que ha pronosticat que els dos països signaran "un nou acord comercial massiu "que serà molt més beneficiós que qualsevol pacte que pogués signar amb la Unió Europea.

"Felicitats a Boris Johnson per la seva gran victòria", ha afirmat el president dels Estats Units, en un missatge publicat aquest divendres al seu compte personal de la xarxa social Twitter, després de confirmar que el Partit Conservador ha guanyat els comicis amb majoria absoluta.

"El Regne Unit i els Estats Units són ara lliures per aconseguir un nou acord comercial massiu després del Brexit", ha assenyalat el mandatari nord-americà. "Aquest acord té el potencial de ser molt més gran i més lucratiu que qualsevol altre acord que podria aconseguir-se amb la Unió Europea", ha pronosticat. "Celebra-ho Boris", ha conclòs el president nord-americà.

Noticias relacionadas

contador